Kolekcja roślina

Uniwersalna kolekcja roślinna obejmuje ogromne bogactwo intensywnych, naturalnych i komponowanych smaków znanych z rodzimej tradycji kulinarnej oraz kuchni świata.

Smaki herbaciane

herbata, czarna herbata, zielona herbata, earl grey

Smaki przyprawowe

kardamon, cynamon, goździki, curry, imbir, papryka, słodka papryka, ostra papryka, pieprz, pietruszka nac, chrzan, wasabi

Smaki kwiatowe

hibiscus, jaśmin, róża, czarny bez.

Kompozycje smakowe

BBQ, 5 smaków, keczup, majonez, musztarda, sos chili, salsa i wiele innych

Smaki warzywne

czosnek, cebula, seler, grzyby, marchewka, pietruszka nać, pomidory, ogórek, kukurydza, rabarbar, papryka, chrzan.

Smaki ziołowe

mięta, peppermint, spearmint, eukaliptus, aloes, bazylia, trawa cytrynowa, rozmaryn, tymianek, melisa, rumianek, lipa, majeranek, oregano, liść laurowy, zioła prowan-salskie, koper.